.


      
.

Katalog podbojev in vrat november 2018
Pravna pojasnila


 

Vsebine, objavljene na spletnih straneh http://www.gaal.si so last podjetja GAAL & notranj vrata in montaža, Renata Gačnik s.p.  in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene, kjer pa morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se torej ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugače razširjati.

Pridržujemo si pravico do sprememb vsebin brez predhodne najave.


GAAL & notranja vrata in montaža bo na svojih spletnih straneh zagotavljal točnost in ažurnost podatkov z vso skrbnostjo, vendar pa za njihovo točnost, celovitost, kot tudi za škodo, ki bi izhajala iz tega, ne prevzema nikakršne odgovornosti.

GAAL & notranja vrata in montaža tudi ne prevzema nobene odgovornosti v povezavi s posledicami, ki jih povzročijo informacije,  ne prevzema nobene odgovornosti za morebitne viruse, ki bi se k uporabnikom prenesli s te spletne strani, in toplo priporoča, da se uporabniki pred nevarnostjo virusov ustrezno zavarujejo še pred prenosom informacij s te spletne strani

GAAL & notranja vrata in montaža ni odgovorno za občasno nedelovanje strani, morebitno netočnost informacij in tudi ne za morebitno škodo nastalo zaradi uporabe netočnih ali nepopolnih informacij. Niti katera koli druga pravna ali fizična oseba, ki je sodelovala pri nastanku in izdelavi teh spletnih strani, zato ne odgovarja za nobeno škodo, ki bi izhajala iz dostopa do, uporabe ali nemožnosti uporabe informacij na teh spletnih straneh ali za kakršne koli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini.

Pridružujemo si pravico, da uporabnike napotimo na druge strani svetovnega spleta in ne prevzemamo nikakršne odgovornosti za njihovo vsebino.

Za vse dodatne informacije in pooblastila se obrnite na:

GAAL trgovina, storitve, inženiring
Renata Gačnik s.p.
Na Razgled 2
3230 ŠENTJUR

tel:+386(0)3/749 25 13
fax:+386(0)3/749 25 14
gsm:+386(0)41 528 113

e-mail: ales.gaco@siol.net

katalog notranja vrata Lip Bled katalog notranja vrata Lip Bled katalog notranja vrata Lesna
 © Gaal, Renata Gačnik s.p., 2012
Vse pravice pridržane.

Pravno pojasnilo
Politika zasebnosti
O avtorjih